Fler färgställningar i senaste designen

Nu har jag gjort lite fler färvarianter av senaste armbandet.
Svart läder med knalliga färger till de som gillar färgstarkt, och ljusblå på vitt läder till de som vill hålla sig lite på det lugnare, romantiska planet.
Lite fler färgställningar.

En kund beställde armband och halsband i denna design, i grönt. Just dessa frostade pärlor hade jag inte hemma i grönt men väl en transparent variant. Den var lite större än de frostade men det blev riktigt snyggt ändå tycker jag. Gillar inte kunden det så är det risk för att jag behåller det själv, nästan så jag hoppas på det ;-)


Ny design

Två armband i ny design. Silverfolierade, frostade pärlor med pärlhattar på läderremmar i olika färger.
Först ett i guldiga nyanser:

Sedan ett plommonfärgat, färre pärlor men fler läderremmar:


Sedan några armband som gjordes till ett gäng vänner som skulle på reggaefestival:Av lite spillbitar och experiment kan man få ihop lite roliga grejer. Här flätade läderremmar och en grön fisk av resin med svart glitter i.


Ändrat designen lite

Fick två beställningar på läderarmbandet med taggar. Dock var läderremmen jag beställde lite tunnare än den i originalet så det blev fler rader knutar istället. Armbandet blev då lite bredare och jag använde andra avslut och lås. Tycker det blev snyggare så här, hoppas att kunden också gillar det :-)RSS 2.0